Om Fraberg AS

Fraberg AS driver med salg og service av kjøl og storkjøkkenutstyr til så vel privatpersoner som til bedrifter. Vi har 12 års erfarenhet innom fagene og selger, installerer og reparerer på ett stort utvalg maskiner.

Er det årlig service av ditt kjøle og storkjøkkenutstyr du er ute etter? Ja, da har du kommet rett da vi og tilbyr Års Service avtale på alt utstyr vi leverer.

Fraberg AS er servicepartnere til Norcool og Thermcold i sør Rogaland, så send inn din forespørsel til oss uansett det er innforbi garantitiden eller ikke.

Visjon

Vi leverer ikke bare ønsket produkt, vi leverer også service.

Vi vil at du som kunde som føle deg vel mottatt og selvsagt bli fornøyd med produktet du kjøper av oss, uansett om det er ett standard kjøleaggregat til deg som privatkunde eller en komplett løsning med kjølerom og kjøkkenmaskiner til storkjøkkenet i din bedrift.

Vårt mål er at du som kunde innen 1 dag ha en avtale som innefatter dato/ tid for oppmøte og at denne ikke ligger lenger bort i tid enn 3 virkedager (så langt vi ikke må bestille deler, da må ekstra tid påregnes).

Ansatte

Frank Fraberg
Daglig leder / Tekniker

Hans Fredrik Vanvik
Reperatør og montør

Karoline Vignes
Kontor

Call2action reklamebyrå logo